ABOUT QIKA 1≠1

Tringa Leka

Tringa Leka, ka diplomuar në Psikologji, pastaj është angazhuar në Marketing Digjital dhe Filmbërje, duke treguar shkathtësinë dhe aftësinë e saj krijuese. Asaj i pëlqen të shtjellojë fusha të reja pune, që e lejojnë atë të ketë një ndikim në shoqëri. Në kohën e saj të lirë, i pëlqen të shkruaj dhe të eksplorojë botën e thellë të kinemasë si burim frymëzimi.