Alb Eng
ABOUT QIKA 1≠1
Lajme

Presidenti Çek quan personat transgjinorë ‘të neveritshëm’ EN

Phobos Gashi 2.7.2021

Komentet e Zeman u bënë përderisa në shumë qytete të botës u festua Parada e Krenarisë me marshime që synonin të kundërs...

Kush jemi ne?

QIKA është hapësirë për të reja e të rinj për të krijuar, punuar, lexuar, festuar e ëndërruar për një botë më të mirë e të barabartë për të gjithë. Ndërhyrja në diskursin publik përmes hulumtimeve, raportimeve, aksioneve dhe diskutimeve është motivi dhe metoda e qendrës sonë.

...
Bashkohu me QIKA

Shtypi

Shkarko