Për QIKA 1≠1

Besian Beha

Besian Beha aktualisht është gazetar i drejtësisë në gazetën Nacionale. Ka përvojë mbi 7-vjeçare në mediat e Kosovës përfshirë Radiotelevizionin e Kosovës e portalet si Telegrafi, Insajderi apo Lajmi.net. Ka të përfunduar studimet Bachelor dhe Master për komunikim masiv e gazetari.