Për QIKA 1≠1

Latra Demaçi

Latra Demaçi është aktiviste në Qendrën për Informim, Kritikë dhe Aksion – QIKA. Përmes programit “Bashkohu me QIKA”, Latra po angazhohet në hulumtime dhe përkthime të teksteve feministe. Ajo vijon studimet në Colorado College në SHBA. Latra më parë ka punuar në shtëpinë e Marketingut Digjital Tactica si dhe ka punuar si vullnetare në qendrën sociale Termokiss. Ajo ka qenë bursiste në kolegjin ndërkombëtar United World College Adriatic në Duino të Italisë.