Alb Eng
Për QIKA 1≠1

Kush jemi ne?

QIKA është hapësirë për të reja e të rinj për të krijuar, punuar, lexuar, festuar e ëndërruar për një botë më të mirë e të barabartë për të gjithë. Ndërhyrja në diskursin publik përmes hulumtimeve, raportimeve, aksioneve dhe diskutimeve është motivi dhe metoda e qendrës sonë.

...

Vizito Platformen Tonë 1=1

Apliko Tani!
Bashkohu me QIKA

Shtypi

Shkarko

Donatorët