Alb Eng
Për QIKA

QIKA mbanë diskutim publik mbi alternativa të reja për luftën feministe

5.9.2022

Me 22 gusht Leonida Molliqaj nga QIKA mbajti një diskutim publik mbi alternativa të reja për luftën feministe në oborrin e Bibliotekës Kombëtare.

Projekti u organizua nga Ministudio dhe është mbështetur nga programi i Këshillit Britanik, “Creative Producers”.