Për QIKA 1≠1

Donjeta Shatri

Donjeta Shatri është mësimdhënëse me përvojë disa vjeçare në fushën e arsimit. Ajo ka përfunduar studimet Bachelor në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Prishtinës dhe aktualisht vazhdon studimet master në programin Udhëheqja në Arsim. Gjatë karrierës së saj si mësimdhënëse, Donjeta ka punuar  dhe vazhdon të punoj me grupmosha të ndryshme, diversive, në shkolla formale dhe joformale,  vendore si dhe ndërkombëtare.

Përveç punës si mësimdhënëse, Donjeta gjithashtu është aktive si lojtare e ragbit dhe trajnere për grupmoshat U16.