Alb Eng
Për QIKA

QIKA publikon raportin vjetor të punës për vitin 2021

22.3.2022

QIKA sot publikoi raportin një vjeçar të punës për vitin 2021.

Të flasësh për vitin 2021 si një vit të vështirë dhe të paprecedentë është bërë më se e zakonshme. Megjithatë, QIKA bëri më të mirën e saj për të shtyrë përpara objektivat dhe qëllimet e saja. Ky raport vjetor shpjegon më së miri aktivitetet e QIKA-s dhe kontributin e tyre në shoqëri.

Raporti në fjalë përfshinë programet tona, informata rreth stafit tonë, aktiviteteve si dhe mënyrat se si të rinjtë dhe të rejat na u bashkuan në nismën tonë.

Raportin mund ta gjeni në gjuhën shqipe në këtë vegëz: shorturl.at/yBJ67

Raportin mund ta gjeni në gjuhën angleze në këtë vegëz: shorturl.at/fjBGQ