Alb Eng
Për QIKA 1≠1
Lajme

Përgjatë muajit janar janë raportuar 130 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave

QIKA 1.2.2024

Nga data 1 – 31 janar 2024, janë raportuar 130 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave sipas raporteve të Policisë së Kosovës.

Këto infografika të realizuara nga QIKA janë pjesë e platformës 1 ≠ 1, i cili ka për qëllim publikimin e të dhënave të institucioneve të drejtësisë mbi dhunën në familje me fokus dhunën në bazë gjinore.