Alb Eng
Për QIKA 1≠1
Lajme

Përgjatë muajit maj janë raportuar 144 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave

QIKA 3.6.2024

Nga data 1 – 31 maj 2024, janë raportuar 144 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave në të cilat janë 157 viktima, sipas raporteve të Policisë së Kosovës.

Këto infografika të realizuara nga QIKA janë pjesë e platformës 1 ≠ 1, i cili ka për qëllim publikimin e të dhënave të institucioneve të drejtësisë mbi dhunën në familje me fokus dhunën në bazë gjinore.