Alb Eng
Për QIKA 1≠1
Lajme

Përgjatë muajit nëntor janë raportuar 119 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave

QIKA 4.12.2023

Nga data 1 – 30 nëntor 2023, janë raportuar 119 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave sipas raporteve të Policisë së Kosovës.

Këto infografika të realizuara nga QIKA janë pjesë e platformës 1 ≠ 1, i cili ka për qëllim publikimin e të dhënave të institucioneve të drejtësisë mbi dhunën në familje me fokus dhunën në bazë gjinore.