Alb Eng
Për QIKA 1≠1
Lajme

Përgjatë muajit prill janë raportuar 119 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave

QIKA 3.5.2024

Nga data 1 – 30 prill 2024, janë raportuar 119 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave sipas raporteve të Policisë së Kosovës.

Këto infografika të realizuara nga QIKA janë pjesë e platformës 1 ≠ 1, i cili ka për qëllim publikimin e të dhënave të institucioneve të drejtësisë mbi dhunën në familje me fokus dhunën në bazë gjinore.