Alb Eng
Për QIKA
Lajme

Arrestohet një person për dhunimin e një të miture në Mitrovicë

QIKA 13.1.2022

Një qytetar nga Mitrovica ka raportuar në polici se vajza e tij e mitur është dhunuar. Rasti ka ndodhur gjatë muajve qershor dhe korrik të vitit 2021.

Ankuesi bashkë me vajzën e tij të mitur kanë shkuar në polici më 12 janar të këtij viti dhe e kanë raportuar rastin.

Policia në raportin 24 orësh ka bërë të ditur se i dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

“Mitrovicë, Qershor-Korrik 2021 . Me datë 12.01.2022 ankuesi mashkull kosovar së bashku me viktimën -vajzën e tij të moshës se mitur ka raportuar rastin e cekur. I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit dërgohet në mbajtje”, ka njoftuar policia.

QIKA

Qendra për Informim, Kritikë dhe Aksion - QIKA është organizatë e themeluar në gusht të vitit 2020, që për qëllim ka mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të barabarta për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës.