Alb Eng
Për QIKA
Lajme

Burri rrah gruan dhe lirohet me procedurë të rregullt ndërsa gruaja me fëmijët dërgohet ne strehimore

QIKA 11.10.2021

Të dielën një grua ka raportuar në polici për dhunën në familje të ushtruar nga bashkëshorti, i cili një herë është arrestuar më pas me urdhër të prokurorit është liruar me procedurë të rregullt.

Viktima së bashku me dy fëmijë është dërguar në strehimore.

“Lipjan, 10.10.2021 – 12:20. Është arrestuar një i dyshuar mashkull kosovar pasi që i ka bërë një ushtruar dhunë fizike ndaj bashkëshortëve të tij femër kosovare. Viktima me dy fëmijë të saj janë dërguar në strehimore ndërsa unë dyshuari me urdhër të prokurorit është liruar në procedurën e rregullimit ”, shkruan në raportin e policisë së Kosovës.

QIKA

Qendra për Informim, Kritikë dhe Aksion - QIKA është organizatë e themeluar në gusht të vitit 2020, që për qëllim ka mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të barabarta për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës.