Alb Eng
Për QIKA
Lajme

Iliriana Bunjaku nderohet me çmim prestigjioz nga Akademia Ushtarake e Britanisë së Madhe

QIKA 9.4.2021

Kadetja e Forcave të Sigurisë së Kosovës (FSK), Iliriana Bunjaku u shpërblye me çmimin Shpata Ndërkombëtare i cila i jepet kadetit me performancën më të lartë nga Akademia Ushtarake e Mbretërisë së Bashkuar.

Ministria e Mbrojtjes sot njoftoi se “Kadetja e FSK-së nëntoger Iliriana Bunjaku do të marrë çmimin e parë në këtë ceremoni “Shpata Ndërkombëtare” si kadetja më e mirë ndërkombëtare.”

“Në këtë ceremoni do të diplomohen edhe dy kadetë të FSK-së: nëntoger Iliriana Bunjaku dhe nëntoger Ardit Deliu”, thuhet ndër të tjera.

QIKA

Qendra për Informim, Kritikë dhe Aksion - QIKA është organizatë e themeluar në gusht të vitit 2020, që për qëllim ka mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të barabarta për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës.