Alb Eng
Për QIKA
Lajme

Përgjatë muajit gusht janë raportuar 166 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave

QIKA 30.8.2022

Nga data 1 deri më 29 gusht 2022 janë raportuar 166 raste të dhunës në bazë gjinore ndaj grave dhe vajzave sipas raporte...

Shtypi

Shkarko