Alb Eng
Për QIKA
Lajme

Gjykata në Pakistan ndalon ‘testet e virgjërisë’ në rastet e dhunës seksuale

QIKA 1.2.2021

Gjykata e Lartë e Lahorit pohoi se praktika ishte poshtëruese dhe hidhte dyshime mbi viktimat e jo mbi të akuzuarit....

Shtypi

Shkarko